EVMA – Vizualne komunikacije

DIGITALNI TISK

VSE ZA PROMOCIJO

Digitalni tisk je najmodernejši in najhitrejši način tiska. Omogoča nam tisk na večje površine in na pestro izbiro materialov.

PREBERI VEČ

SVETLOBNE TABLE

BODITE OPAŽENI

Svetlobne table opazimo ob cesti ali na raznih velikih objektih, ostanejo nam v spominu, saj v nočnem času izstopajo iz okolice.

PREBERI VEČ

REKLAMNE TABLE

MOJSTRI ZA BRAND

Izdelujemo reklamne table za pritrditev na nosilno konstrukcijo ali na zid. Uporabljamo kakovostne kovine, ki zagotavljajo daljšo življenjsko dobo in kvalitetno izdelavo.

PREBERI VEČ

AVTO NALEPKE

OGLAS NA KOLESIH

Vam na cesti zbudi pozornost vozilo potiskano z logotipom podjetja? Tudi vi lahko izkoristite možnost promocije vašega podjetja na vozilih.

PREBERI VEČ

PLEKSI STEKLO

STOJALA IN OSTALO

Iz pleksi stekla, vam s pomočjo natančno izdelanih načrtov na računalniško vodenih strojih, izdelamo raznovrstne uporabne izdelke.

PREBERI VEČ

REKLAMNI TOTEMI

STOJALA IN OSTALO

Reklamni totemi nas s svojo velikostjo že od daleč opozarjajo, da se bližamo določenemu podjetju, zato so velikokrat nameščeni ob cesti za usmerjanje.

PREBERI VEČ

NAŠE PREDNOSTI

Podjetje Evma uspešno posluje že od leta 1989.
Naša osnovna dejavnost je izdelava svetlobnih in drugih reklamnih napisov, obdelava akrilnega stekla ter digitalni tisk na različne materiale.
V svojem devetindvajsetletnem delovanju smo izdelali reklamne materiale za številna podjetja.

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z vizualnimi komunikacijami nas pokličite na: 01 750 98 78 ali pa nam pišite na info@evma.si.

Certifikat

 

 

Smo prejemniki certifikata, ki dokazuje minimalne vplive naše proizvodnje na okolje.

ZADNJI PROJEKTI