SVETLOBNE TABLE

BODITE OPAŽENI

Največkrat svetlobne table opazimo ob cesti ali na raznih velikih objektih, ostanejo nam v spominu, saj izstopajo iz nočne okolice.

PREBERI VEČ

REKLAMNE TABLE

MOJSTRI ZA BRAND

Za vas izdelujemo reklamne table za pritrditev na nosilno konstrukcijo ali na zid. Da pa zdržijo čim dlje, jih izdelujemo jih iz kakovostnih kovin.

PREBERI VEČ

DIGITALNI TISK

VSE ZA PROMOCIJO

Digitalni tisk je najmodernejši in najhitrejši način tiska.Digitalni tisk nam omogoča digitalni tisk na večje površine in na pestro izbiro materialov.

PREBERI VEČ

AVTO NALEPKE

OGLAS NA KOLESIH

Vam na cesti zbudi pozornost vozilo potiskano z logotipom podjetja? Tudi vi lahko izkoristite možnost promocije vašega podjetja na vozilih.

PREBERI VEČ

PLEKSI STEKLO

STOJALA IN OSTALO

Po naročilu pleksi stekla vam s pomočjo natančno izdelanih načrtov na računalniško vodenih strojih izdelamo raznovrstne uporabne izdelke.

PREBERI VEČ

REKLAMNI TOTEMI

STOJALA IN OSTALO

Reklamni stebri nas s svojo velikostjo že od daleč opozarjajo, da se bližamo določenemu podjetju, zato so velikokrat nameščeni ob cesti za usmerjanje.

PREBERI VEČ

NAŠE PREDNOSTI

Podjetje Evma uspešno posluje že od leta 1989.

Naša osnovna dejavnost je izdelava svetlobnih in drugih reklamnih napisov, obdelava akrilnega stekla ter digitalni tisk na različne materiale.

V svojem osemindvajsetletnem delovanju smo izdelali reklamne materiale za številna podjetja.

CertifikatSmo prejemniki certifikata, ki dokazuje minimalne vplive naše proizvodnje na okolje.

Brezplačno svetovanje

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z vizualnimi komunikacijami nas pokličite  na:  01/750 98 78 ali pa nam pišite na info@evma.si.

Svetovali vam bomo o naših izdelkih, povsem brezplačno.

ZADNJI PROJEKTI

Promocijski izdelki